Priznanja

award-PLATINUM-TECHNOLOGY-AWARD

PLATINUM TECHNOLOGY AWARD

7. jula 2008.g. u Rimu "Association OtherWays management and consulting" je organizovala dodelu " The PLATINUM TECHNOLOGY AWARD FOR QUALITY & BEST TRADE NAME ". "Centroprojekt"d.o.o. je dobitnik ovog prestižnog priznanja za 2008.godinu.

GLOBAL AWARD

7. aprila 2008.g. u Berlinu Asocijacija "OtherWays - Consultancy and Administration Association of European Community" je organizovala dodelu "Global Award for Perfection, Quality and Ideal Performance". "Centroprojekt"d.o.o. je dobitnik nagrade, kao jedna od 40 kompanija iz 30 zemalja, koje su počastvovane ovim priznanjem za 2008.godinu.

TRADE LEADERS CLUB

3. marta 2008. godine, pred zvaničnicima diplomatskog kora i vodećim privrednicima iz oblasti trgovine i industrije, generalni sekretar "Trade leaders club"-a, Arsenio Pardo Rodrigues uručio je Milomiru Živanoviću, predsedniku "Centroprojekt" d.o.o. Nagradu novog milenijuma, koju je firma zaslužila kvalitetom proizvoda i usluga. "Trade leaders club" je asocijacija preduzeća iz svih oblasti proizvodnje i usluga koja ima preko 7 hiljada članova iz 120 zemalja. Dodela Zlatnog trofeja za tehnologiju i kvalitet deo je programa Editorial ofice i Trade leaders club-a za promovisanje poslovnih i profesionalnih kontakata i veza među poslovnim ljudima iz celog sveta.