Snaga naše projektne kuće temelji se na izuzetnom poslovnom timu. Svoje zaposlene smatramo vrednim članovima zajedničkog tima. Verujemo u snagu svakog pojedinca i njegov stručni i kreativni doprinos projektu, i dajemo svakome mogućnost da napreduje.

 

Svi projekti se realizuju u kreativnoj saradnji visoko kvalifikovanih inženjera i tehničara sa dugim iskustvom na raznim poljima projektovanja. Poslujući više od 60 godina stvorili smo jedinstveni rezervoar znanja, veština i iskustva, koji danas koristimo kako bismo razvijali specifična rešenja i odgovarali na posebne zahteve naših klijenata.

 

Godine i decenije partnerske saradnje izgradile su istančane odnose međusobnog razumevanja među zaposlenima, što unosi pozitivnu energiju u poslovanje i direktno utiče na kvalitet i brzinu ispunjavanja postavljenih radnih ciljeva.

 

 

Beograd  - Srbija                                                                                                      Podgorica - Crna Gora

 

Direktor: Milan Đidara, d.i.e.                                                                                      Direktor: Milomir Živanović, d.i.g.

 

Pomoćnik direktora za projektovanje: Amaliija Adamović, d.i.a.

 

Pomoćnik direktora za investicije i razvoj: Dragan M. Stanković, d.i.a.

 

Pomoćnik direktora za opšte, pravne i finansijske poslove: Bogoljub Rašković

 


View Reference-srb in a larger map